logo budget pc dokter
paper-airplane
Computer hulp
Wat is een virus
politie virus1
Herkomst van een virus
computer les 30 euro p.u
Webdesign hoe en wat
webdesign vanaf 100 euro
new-computer-setup-250x250
Computer stunts
Gratis afhalen en bezorgen
Computer nieuws
Onze vaste prijzen
Is uw computer traag
Windows installatie 45 euro
windows all

Onderhoudsbeurt nu slechts €30.00 euro

Budgetpcdokter is een jong ervaren bedrijf en zijn gespecialiseerd in alles wat bij computers komt kijken. Heeft u ook een pc/ laptop of computer die na een tijdje heel langzaam word? Dit kan komen door virussen spyware of gewoon intensief gebruik. Daarom is het af en toe nodig u computer een onderhoudsbeurt te geven. Dit doen we door de computer helemaal op te schonen en alle malware en schadelijke software van u computer te halen. Natuurlijk met behoud van alle bestanden. Met onze afhaal-brengservice betaald u een vast bedrag en krijgt u de computer weer terug zoals het was toen u hem kocht.

  • Windows controleren op fouten en indien nodig bijwerken.
  • Drivers voorzien van de nodige updates.
  • Software voorzien van de nodige updates.
  • Verwijderen van ongewenste software en toolbars.
  • Virussen, malware en spyware verwijderen.
  • Verwijderen van onnodige bestanden die de computer trager maken.
  • Uitvoeren van overige onderhoudswerkzaamheden op verzoek.

Onderhoudsbeurt + Virus spyware en malware verwijderen €30.00 euro*

Soms zit u gewoon lekker op het internet te surfen en terwijl u op vertrouwde sites surft, krijgt u telkens advertenties, zogenaamde pop ups in beeld. Zodra u hier per ongeluk op klikt, installeert zich ongemerkt een programma op u computer, en dan bij de volgende keer terwijl u de computer opstart, krijgt u een programma in beeld die u verteld u computer te scannen op fouten of virussen. Helaas is het dan al te laat, en is u computer besmet met virussen. Heel vervelend maar geen probleem voor budgetpcdokter. Voor 30 euro*  krijgt u de computer doorgaans afhankelijk van de drukte de volgende dag weer terug zoals u hem kocht weer lekker snel en het belangrijkste u kunt weer veilig surfen.

computer help
computer help politie virus

Aanbieding: Politie virus + onderhoudsbeurt nu slechts €30.00 euro*

Bent u lekker op het internet aan het surfen en dan plotseling krijgt u een melding in beeld van de politie. Dat u met zich me illegale dingen bezig houd op het internet en dat u via een omweg geld moet betalen via zo genaamde bitcoints om geen aangifte te verwachten van de politie. Dit is natuurlijk complete onzin, Maar zeer irritant om het op de computer te krijgen. Geen probleem voor 30* euro krijgt u de computer weer helemaal in goede staat terug. Tevens geven we een onderhouds beurt om er zeker van te zijn dat er verder geen kwaadaardige software op u computer staat.

Herinstallatie of installatie Windows nu slechts € 45.00 Euro *

In sommige situaties is het niet mogelijk om de computer weer in oude staat te krijgen. Dit komt omdat er dan al te lang is gewacht om de problemen te verhelpen en de virussen en malware op u hele computer heeft toegeslagen. In dit geval is het beter om windows weer opnieuw te installeren met behoud van alle bestanden en data. Ook hier zijn we een van de goedkoopste voor 30 euro* herinstalleren we Windows op u computer en is u Windows weer zo goed als nieuw, Veilig schoon en snel!

Installeren nieuwe computer. En veilig maken voor eerste gebruik €30.00 Euro *

Heeft u een nieuwe laptop/computer/desktop en weet u niet goed hoe u dit veilig moet instaleren. Geen probleem ook hier kan BudgetPChelp iets voor u betekenen. We maken u computer klaar voor het eerste gebruik en zorgen dat u veilig kunt surfen op het internet ook zorgen we natuurlijk dat u beveiligd bent voor allerlei virussen en software. Want bij de meeste nieuwe computers krijgt u een tijdelijk abonnement wat na 1 maand vervalt. En dit hoeft natuurlijk niet. Want bij Budgetpcdokter doen we dit met gatis programma’s, en uit onze ervaring is gebleken dat die meestal de beste en snelste zijn voor u computer, en haast niet onder doen voor een duurder betaalde virusscanner. Voor maar 30 euro* Kunt u veilig en veel plezier maken van u nieuwe computer

* Bij afhalen buiten Enschede rekenen we voorijdkosten

[Home] [Computer hulp] [contact] [Webdesign] [Computer les] [Gratis ophalen] [Stel een vraag]
windows
computer-repair-help