logo budget pc dokter
paper-airplane
Webdesign
Wat is een virus
politie virus1
Herkomst van een virus
computer les 30 euro p.u
Webdesign hoe en wat
webdesign vanaf 100 euro
new-computer-setup-250x250
Computer stunts
Gratis afhalen en bezorgen
Computer nieuws
Onze vaste prijzen
Is uw computer traag
Windows installatie 45 euro
windows all
webdesing

U eigen website vanaf €100 euro? Dat kan!

We zijn er voor de ondernemers die niet teveel willen betalen.

Een eigen website laten maken hoeft niet veel te kosten. Budgetpcdokter/ Webdesign bouwt ontwikkeld onderhoudt websites voor particulieren en bedrijven tegen zeer lage kosten.

Doordat wij gebruik maken van moderne software designs (templates) en deze vervolgens helemaal aan kunnen passen aan u wensen kleur en style, kunnen we u deze zeer goedkoop aanbieden.

Als u de website graag wilt laten onderhouden en updaten door ons. Dan vragen wij daarvoor een kleine  bijdrage van € 15 euro per maand.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een website op maat te maken. Zonder enig inbreng van onze voorbeelden.  Dit neemt echter meer tijd in beslag en is aan te raden voor de ondernemers met een iets hoger budget.

Ook is het natuurlijk vanzelfsprekend dat waneer wij uw website maken dat wij deze ook  online zetten d.m.v uw domein naam te registreren bij uw host en uw website bestanden te uploaden naar uw host.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

webdesign example
webdesign enschede

 Hoe gaan we te werk!

Nadat u een idee heeft om een website te laten maken door budgetpcdokter/webdesign. Neemt u contact met ons op via info@budgetpcdokter.nl of door middel van ons vragen formulier die uw hier kunt vinden.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen op het telefoonnummer 0611315490

Bij dit eerste contact laat u ons weten wat u wensen zijn.

Daarbij kunt u denken aan uit hoeveel pagina’s u website moet bestaan, en welk design/ontwerp u graag zou willen hebben door middel ons te laten weten voor welk doel u de website wilt  gebruiken.

Natuurlijk kunnen we u ook adviseren in dit eerste contact.

Vervolgens gaan we kosteloos  aan de slag met  enkele voorbeelden  die we u dan spoedig toe zullen sturen via u e-mail.

Als u zich kunt vinden in onze toegestuurde voorbeelden dan kunt u ons opdracht geven om de website door ons te laten maken.

We zullen u eerst een prijsopgave  geven voor dat we uiteindelijk kosten in rekening gaan brengen.

De prijsopgave hangt af van de hoeveelheid pagina’s die u wenst te hebben en de hoeveelheid tekst die u in u website komt te staan en/of u deze zelf aanlevert of dat we deze voor u maken. Hierbij geld natuurlijk hoe minder de pagina’s en meer tekst u aanlevert hoe minder we u zullen berekenen. We zullen duidelijk met u afspreken wat we allemaal gaan doen voor de opgegeven prijsopgave.

Zodra uw akkoord gaat met onze prijsopgave dan zullen we beginnen uw website verder uit te werken. Mocht u later nog extra wensen hebben om u website uit te breiden dan is dit natuurlijk mogelijk. Maar hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht afhankelijk van u wensen. Natuurlijk spreken we weer duidelijk af welke kosten hier bij komen. Zo dat tussen u en ons geen misverstanden ontstaan.

[Home] [Computer hulp] [contact] [Webdesign] [Computer les] [Gratis ophalen] [Stel een vraag]